Praktijkexpert

Jouw baan met docentschap combineren? Word Praktijkexpert!

Wil jij jouw kennis en kunde overbrengen aan enthousiaste studenten? Maar wil je wel werkzaam blijven in het bedrijfsleven? Je hoeft niet volledig te switchen; je kunt het docentschap combineren met je werk in het bedrijfsleven als praktijkexpert.

Het ROC van Amsterdam – Flevoland is niet alleen op zoek naar (fulltime) docenten, maar ook naar praktijkexperts. Als praktijkexpert ben jij gemiddeld 6 uur per week beschikbaar om jouw kennis met onze studenten te delen. Je staat direct voor de klas om jouw kennis te delen. Je hebt géén lesbevoegdheid nodig. De rest van de week? Dan ben je werkzaam in het bedrijfsleven.

DIRECT VOOR DE KLAS EN BINNEN 2 JAAR JE BEVOEGDHEID

Het hybride lesgeven biedt jou de mogelijkheid twee interesses te combineren. Namelijk jouw baan als vakspecialist in het bedrijfsleven met een rol in het onderwijs. Hierdoor deel je jouw kennis, ervaring en praktijkvoorbeelden met studenten.

Daarnaast breng je de bedrijfswereld een stuk dichter bij de student. Dit helpt bij een soepele overgang van studeren naar werken. Je inspireert studenten en leid ze op voor het werk in de praktijk. Maar ook jij wordt door de studenten uitgedaagd! Zij zetten je op scherp met slimme vragen en je gaat met andere ogen naar je eigen werk kijken. Hierdoor kom je wellicht met goede ideeën of verbeterpunten terug in je bedrijf.

EN DAN DE STAP ZETTEN EN BEGINNEN

Of je nou al jaren werkervaring hebt of net een jaar aan het werk bent, we kijken met een open blik naar je mogelijkheden en motivatie. Vervolgens kijken we samen hoe je de meeste impact kan maken, waar je kracht ligt en hoe je kan groeien in de rol als praktijkexpert.

Voor nu zoeken wij praktijkexperts in het ICT werkveld. Heb jij interesse? Bekijk de vacature (LINK) en solliciteer! Heb jij een ander vakgebied en ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden tot praktijkexpert? Laat dan je gegevens achter via deze link. Zodra we binnen andere vakgebieden praktijkexperts zoeken zullen we contact met je opnemen.

Interesse of meer informatie nodig? Neem contact met onze Domeinmanager ICT Peter Koorn of onze recruiter Dennis.