Over ons

Meer dan een werkgever

Geen mooier vak dan talenten ontwikkelen. Dat doen we elke dag bij het ROC van Amsterdam – Flevoland. De grootste aanbieder van mbo-onderwijs in de Randstad. Een organisatie die staat als een huis en waar jij alle kansen krijgt.

Vernieuwing staat voorop

Opleiden staat nooit stil. De beroepspraktijk verandert continu. Het onderwijs en aanbod stemmen we continu af op de werkpraktijk. Daar hebben we collega’s voor nodig die net dat stukje meer hebben. Die initiatieven nemen en zichzelf willen ontwikkelen met opleidingen en cursussen. Dat is goed voor jezelf, onze school én voor al onze studenten.

Grote organisatie, kleine teams

We zijn een grote organisatie. Je kan jezelf echt in de breedte ontwikkelen en je carrière een boost geven. Ondanks de grootte, werk je altijd in kleine en zelfstandige teams. Het grote voordeel: je kan snel schakelen en hebt korte communicatielijnen. Bovendien ken je elkaar goed en krijg je alle ruimte je kwaliteiten in te zetten.

Zo werken we samen

Elk mbo-college heeft een eigen sfeer en cultuur. Daar geloven we ook echt in. Wel delen we onze kernwaarden:

Aandacht en oprecht geïnteresseerd in elkaar. Je collega’s de kans geven het beste uit zichzelf te halen. Elkaars visie waarderen, maar ook eerlijke feedback geven en ontvangen. Zo leren we ván en mét elkaar.

Ambitieus in het verleggen van onze eigen grenzen en die van anderen. Indien nodig die extra stap zetten. Elkaar én studenten uitdagen om talenten ten volle te benutten.

Betrouwbaar in het nakomen van afspraken. Erop kunnen vertrouwen dat de zaken op orde zijn. Verantwoordelijkheid nemen voor besluiten en daden binnen het vakgebied.

Daadkrachtig/vakkundig en vol energie op je doel afgaan. Kansen zien en daar wat mee doen.

Prettig samenwerken zodat iedereen zich welkom voelt. We werken informeel, open, respectvol en enthousiast met elkaar samen.

Werken bij ons heeft zo zijn voordelen 

  • Vooroplopen in het mbo-onderwijs
  • Alle ruimte voor professionele en persoonlijke groei en talentontwikkeling
  • Een eigen loopbaancentrum die je begeleidt bij loopbaanwensen
  • Werken met meer dan 180 verschillende nationaliteiten
  • Elke werkdag de energie en dynamiek van Amsterdam, Almere of Lelystad
  • Met veel zelfstandigheid werken in een klein team
  • Korte lijnen, grote mogelijkheden
  • Goede balans tussen werk en privé
  • Alle locaties zijn goed bereikbaar

Arbeidsvoorwaarden die je wilt

Bovenop je maandelijkse salaris krijg je een 13e maand en een vakantietoeslag van 8%. Je bouwt een goed pensioen op, waarbij wij een groot deel van je premie betalen. Aantrekkelijke extra’s zijn onze bijdrage in de (aanvullende) ziektekostenverzekering, een beeldschermbril als je die nodig hebt en collectieve verzekeringen. Als je fulltime werkt, krijg je minimaal 30 vakantiedagen. Verder zijn er verlofregelingen als betaald ouderschapsverlof.

Werk je graag met een laptop in plaats van een vaste computer? Die vrijheid heb je. Al onze locaties zijn goed bereikbaar met het ov. Hoe je ook komt, je krijgt altijd een reiskostenvergoeding. Als fietser kan je bovendien meedoen aan het fietsenplan. We hebben ook de uitruilregeling. Dankzij deze fiscale regeling kan je aan het einde van het jaar kiezen voor een extra reiskosten-bedrag.

Bekijk onze vacatures