Zij-instroom ICT

Carrièreswitch? Word docent als zij-instromer!

Je doet elke dag zinvol werk en denkt soms: ‘Wat zou het mooi zijn om mijn kennis te delen met jonge studenten.’ Daar kunnen we kort over zijn: we ontvangen je met open armen en geven je graag de kans docent te worden.

We zijn altijd op zoek naar professionals uit de beroepspraktijk die de overstap naar het onderwijs willen maken. Dat kan een volledige overstap zijn maar je kan je baan ook combineren met lesgeven. Zo breng jij de praktijk en ons onderwijs nog dichter bij elkaar en inspireer je studenten en leid je ze op voor het echte werk. Omdat lesgeven een vak is wat je moet leren, bieden we verschillende opleidingsroutes.

Direct voor de klas en binnen 2 jaar je bevoegdheid

Als docent, heb je een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift nodig. En daar helpen wij je bij. Tijdens deze opleiding, die een kleine twee jaar duurt, ben je vier dagdelen per week beschikbaar voor allerlei docent-taken. Je staat al direct voor de klas en je wordt begeleid door een coach en een werkplekbegeleider. Uiteraard vergoeden wij de hele opleiding en ontvang je direct al salaris.

De voordelen van ons zij-instroom traject

  • Wij betalen jouw opleiding
  • Je hebt direct een baan in het onderwijs
  • Je behaalt binnen twee jaar je bevoegdheid

Ontmoet Tariq

Ontmoet Norbert

Meer weten over lesgeven? Kom naar de Meet & Greet! 

Tijdens de Meet & Greet op woensdag 12 april maak je kennis met het mbo, onze mbo-colleges en het zij-instroomtraject. We eindigen de middag met een rondleiding door MBO College Westpoort en een borrel, waarin je nog in gesprek kan gaan met docenten, personeelszaken en opleidingsmanagers.

  • Locatie: MBO College Westpoort
  • Adres: Tempelhofstraat 80, 1043 EB in Amsterdam.
  • Datum: woensdag 12 april van 16.00 tot 18.00 uur

Wil je direct meer informatie over docent worden? Laat je telefoonnummer achter en onze recruiter belt je terug. Of stuur een email naar recruitment@rocva.nl.

» Bekijk onze vacatures