Onderwijs

Onderwijs op het ROC van Amsterdam – Flevoland is zoveel meer dan lesgeven alleen. Als docent, instructeur of onderwijsassistent werk je elke dag aan de toekomst van de student. Op school, maar ook daarbuiten. Jij motiveert ze bij hun stage, stoomt ze klaar voor de examens en voert een goed gesprek als het nodig is. Ook let je op ontwikkelingen binnen je vakgebied. Moeten we de lessen aanpassen, dan bespreek je dat met je team. Heb je ideeën? We verwelkomen ze. Want samen willen we maar één ding: elke dag ons onderwijs een stukje beter maken.

 

“Je moet studenten kunnen begeleiden, weten waar ze behoefte aan hebben en je moet interesse hebben. Als je dat hebt, dan is docent zijn het mooiste beroep dat er bestaat”, aldus Renate Gerrets, docent Elektrotechniek bij MBO College Westpoort

Bekijk de onderwijsvacatures

 

We zijn zoveel meer dan een roc. We zijn bruggenbouwers naar werk, vervolgstudie en samenleving. En hoe groot we ook zijn met ruim 37.000 studenten, 4.000 medewerkers en 300 opleidingen, alles is kleinschalig georganiseerd. Want begeleiden naar een toekomst, is aandacht geven aan elke student. Als die groeit, dan bloeien wij op. Zo streven we elke dag naar het allerbeste onderwijs. Gaan we mee met de ontwikkelingen in de maatschappij en vernieuwen we waar nodig. In een sfeer van vertrouwen en op elkaar kunnen bouwen. Van prettig en respectvol met elkaar samenwerken. Kijken waar het beter kan en dat vervolgens ook doen. Want ook dat hoort bij een plek die overal – in Amsterdam, Amstelveen, Hilversum, Hoofddorp, Almere en Lelystad – de beroepspraktijk ademt.

Ontmoet student Danique

Ontmoet Swubert