Meet & Greet

Meer weten over lesgeven? Kom naar de Meet & Greet!

Denk jij wel eens na over een overstap naar het onderwijs? Zie jij ook de kracht van het mbo? Wil jij jouw vakkennis delen en bijdragen aan het opleiden van mbo-studenten? Grote kans dat het mbo-docentschap dan iets voor jou is.

Op woensdag 12 april van 16.00 en 18.00 uur is er een Meet & Greet voor iedereen die de overstap wil maken naar het onderwijs. Wil jij docent worden en meer weten? Schrijf je uiterlijk 10 april in en kom langs!

Woensdag 12 april Meet & Greet

Tijdens de Meet & Greet op woensdag 12 april kan je alvast kennismaken met het onderwijs. Vragen over het traject en hoe je bevoegd docent wordt, leggen we jou dan graag uit. We eindigen de middag met een smakelijke borrel, waarin je nog in gesprek kan gaan met docenten, personeelszaken en opleidingsmanagers.

De Meet & Greet vindt plaats op het MBO College Westpoort aan de Tempelhofstraat 80, 1043 EB in Amsterdam.

 

PROGRAMMA

Deel 1
15:45 Inloop
16:00 Welkom & Presentatie over het ROC van Amsterdam-Flevoland
16:15 Presentatie over het zij-instroom traject
16:30 Docenten aan het woord
17:00 Rondleiding

Deel 2
17:15  Meet & Greet met een hapje en drankje

 

Meer info?

Of je nou senior, medior of starter bent, we kijken met een open blik naar je mogelijkheden en motivatie. Vervolgens kijken we samen hoe je de meeste impact kan maken, waar je kracht ligt en hoe je kan groeien in je rol als docent.

Wil je meer weten over de Meet & Greet of het zij-instroom traject? Neem contact op met onze recruiters Quint en Smahane via recruitment@rocva.nl.

» Bekijk onze vacatures