MBO College West

Studenten met hart voor zorg en welzijn werken aan hun toekomst op MBO College West. Kwetsbare kinderen, jongeren en ouderen, mantelzorgers, mensen met een beperking of een chronische ziekte; ze kunnen straks allemaal rekenen op de ruim 4.000 studenten van onze Zorg & Welzijn opleidingen. We geven studenten de aandacht en begeleiding die ze nodig hebben, zodat ze kunnen ontwikkelen tot waardevolle professionals. In de buurt van onze gebouwen zijn veel zorg- en welzijnsinstellingen waarmee we samenwerken. Denk aan onder andere Cordaan, OLVG West en VUmc. Wij zorgen er graag voor dat studenten én medewerkers met plezier naar school komen en trots zijn op de opleiding.

De hoofdlocatie van MBO College West bevindt zich aan de Laan van Spartaan. Het is een modern schoolgebouw met een warme sfeer. De locatie heeft veel mooie hotspots zoals:

  • De Binnentuin. Lekker van het zonnetje genieten of buiten lunchen? De school beschikt over een enorme binnentuin.
  • De kantine​​. Op de begane grond vind je onze gezonde kantine, met broodjes, smoothies of salades, maar natuurlijk ook een aantal lekkere snacks.
  • Er zijn veel verschillende, modern ingerichte praktijklokalen. Zo is er een echte tandartspraktijk nagebouwd maar beschikt het college ook over een ziekenhuiszaal en een apotheek.

“MBO College West is gevestigd op zeshonderd meter van metrostation Jan van Galenstraat. Hier komen allerlei verbindingen via bus, tram en metro. Vanaf het station is het vijf minuten lopen naar school. Het college is natuurlijk ook goed te bereiken met de fiets. Je kunt deze parkeren in de afgesloten fietsenkelder onder de school.

De opleiding ROC op Maat heeft een eigen gebouw aan de Erik de Roodestraat, op loopafstand van de hoofdlocatie van College West. Het is een kleinschalige en overzichtelijke locatie, in een woonwijk, omgeven door groen. De sfeer is er persoonlijk en vertrouwd.

De laboratoriumopleidingen van College West zijn gevestigd in een kleinschalig leercentrum aan de Naaldwijkstraat in Amsterdam. Het gebouw wordt gedeeld met de laboratoriumopleidingen van Hogeschool Inholland. Er zijn grote laboratoria aanwezig en de medewerkers kunnen goed samenwerken in de grote docentenkamers.”

» Bekijk onze vacatures