Dienstverlening en beleid

Goed onderwijs start met goede mensen op de achtergrond. Al die controllers, administratieve krachten, secretarieel medewerkers, conciërges, receptionisten, adviseurs, p&o’ers, beleidsmedewerkers, planners en projectleiders. Zij zijn het fundament van de organisatie. Dankzij hun werk, zijn anderen in staat goed onderwijs te geven. Dus wil je daar vanuit je eigen achtergrond een bijdrage aan leveren, dan ben je meer dan welkom.

Ontmoet je collega’s

Nadia- Manager HRM

Voordat ik bij het ROC van Amsterdam kwam heb ik altijd in de bouw en techniek gewerkt. Ik wilde echt eens wat anders en onderwijs sprak mij aan. Ik vind het zo leuk om tussen de studenten te zijn. Door de dynamiek voelt het alsof ik weer terug op school ben. Docenten komen binnen via ons. Naast de selectie, houden wij ons ook bezig met de motivatie van docenten en daarmee de kwaliteit van het onderwijs. Op die manier kan ik bijdragen aan de toekomst van studenten.

Ronald- Business Controller

Ik ben altijd benieuwd naar het verhaal achter de cijfers. Waarom iets wel of niet kan. Er gebeurt veel in het onderwijs: technologische veranderen, behoeften van bedrijven. Hierdoor werk je continu met nieuwe vraagstukken. Dat houdt het werk echt interessant.