Dienstverlening en beleid

Goed onderwijs start met goede mensen op de achtergrond. Het facilitair bedrijf die alles op orde houden. PR, Communicatie & Marketing, die het gezicht naar buiten bepalen. ICT dat aan de knoppen van de vernieuwing zit. Financiën die alles financieel op de rit houdt. De Bestuursdienst die op de achtergrond processen soepel laat verlopen. En natuurlijk HRM die zorgt dat de juiste mensen aan boord komen én blijven. Zij zijn het fundament van de organisatie. Dankzij hun werk, zijn anderen in staat goed onderwijs te geven. Dus wil je daar vanuit je eigen achtergrond een bijdrage aan leveren, dan ben je meer dan welkom. Je bent een onmisbare schakel voor de toekomst van al onze studenten.

Ontmoet je collega’s

Ronald- Business Controller

“Ik ben altijd benieuwd naar het verhaal achter de cijfers. Waarom iets wel of niet kan. Er gebeurt veel in het onderwijs: technologische veranderingen, behoeften van bedrijven. Hierdoor werk je continu met nieuwe vraagstukken. Dat houdt het werk echt interessant.”

 

smahane

Smahane- Corporate Recruiter

“Als recruiter in het onderwijs heb ik het gevoel dat ik kan bijdragen aan het onderwijs. Elke dag zoek ik naar kandidaten die onze studenten goed onderwijs kunnen geven. Het werk is uitdagend en door de fijne cultuur binnen de organisatie is er altijd ruimte voor nieuwe ideeën”