IS DOCENT WORDEN IETS VOOR JOU?

Denk jij wel eens na over een overstap naar het onderwijs? Zie jij ook de kracht van het mbo? Wil jij bijdragen  aan het opleiden van mbo-studenten tot wendbare en competente vakmannen en vrouwen, tot stevige persoonlijkheden en goede burgers? Grote kans dat het mbo-docentschap dan iets voor jou is.

Wil je meer weten over het mbo, de weg naar het docentschap en werken bij het ROC van Amsterdam – Flevoland? Kom dan op donderdag 19 maart naar de informatiebijeenkomst ‘Docent worden iets voor jou?’ op MBO College Zuid.

Jij bent VIP op de Try-Out Day (open dag) van MBO College Zuid

Speciaal voor geïnteresseerde potentiële docenten organiseren wij een inspirerende avond die je laat kennismaken met mbo-docenten, studenten en onze school. Je mogelijke toekomstige collega-docenten vertellen je graag over hun vak en over wat er nodig is om een goede docent te zijn. Ze nemen je mee in de wereld van de mbostudent en het lesgeven in de context van het beroep.

De afdeling HR is aanwezig om informatie te geven over het halen van je lesbevoegdheid, over de arbeidsvoorwaarden en over het uitgebreide onboarding-programma voor starters.

Programma

17.30 uur     Inloop met soep en een broodje
18.00 uur     Rondleiding
18.30 uur     Start programma
20.00 uur     Borrel

Locatie

MBO College Zuid
Europaboulevard 13
1070 PC Amsterdam

Meer info?

Wil je meer informatie over werken bij het ROC van Amsterdam – Flevoland? Ga dan naar www.werkenbijrocvaf.nl. Heb je voorafgaand vragen? Neem dan contact op met hrmcollegezuid@rocva.nl.

AANMELDEN